Collectie

Mediterrane elegantie versus Hollandse degelijkheid, dat is waar Kees Diks voor staat en dit is terug te vinden in zowel zijn collectie boxsprings als onze collectie banken, sofas, chaise longues en hoekbankstellen.

Sofas by Kees Diks staat voor ambachtelijkheid. Onze banken en sofas worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in ons atelier in Sevilla. Op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Alle kennis en materialen hebben wij bij Sofas by Kees Diks in huis om unieke en originele banken te maken. Voor wat betreft het materiaal wordt er uitsluitend met kwaliteitsmaterialen gewerkt, zodat er niet alleen sprake is van een perfecte uitstraling maar ook van een lange levensduur.

Meubelmakerij

In ons atelier in Sevilla zijn ervaren meubelmakers dagelijks bezig met het creëren van een unieke collectie bankstellen, banken, chaise longues en hoekbanken. Er wordt in onze meubelmakerij vooral dennenhout uit Galicië gebruikt omdat dit erg duurzaam is, licht en van perfecte kwaliteit. Doordat wij onze sofas in eigen beheer ontwikkelen en vervaardigen kunnen wij u maatwerk bieden. Zodat u de mogelijkheid heeft om uw bankstel volledig aan uw wensen te passen!

Stoffeerderij

Bij Sofas by Kees Diks worden banken nog op ambachtelijke wijze gestoffeerd. Alles wordt met de hand gedaan. Ieder meubel dat bij Sofas by Kees Diks gestoffeerd wordt is klant specifiek. Er worden bij ons  niet massaal identieke banken achter elkaar gemaakt maar juist bank voor bank, specifiek naar de wensen van elke klant. De kussens worden bevestigd aan het houtenframe welke in onze meubelmakerij gemaakt is. Hieromheen wordt gestoffeerd en een mooie bies langs gelegd en tot in detail perfect afgewerkt.

Passie, ambacht en kwaliteit

Dit zijn de kenmerken van een hoogwaardig kwalitatief bankstel. Bij Sofas by Kees Diks zijn we trots op iedere bank. Elke meubelstuk wordt speciaal voor elke klant op ambachtelijke wijze geproduceerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat is uw droombankstel? Wij maken het voor u!

Wilt u kennismaken met Sofas by Kees Diks? Kom dan naar onze showroom waar we voor u klaarstaan en waar u onze bankstellen kunt bekijken en proefzitten of bekijk alvast onze collectie hieronder.