Over ´Sofas by Kees Diks´

Sofas by Kees Diks is het bankstellen-filiaal van de beddenzaak Bornelli by Kees Diks en Roger´s Linnerie in Torremolinos.

Deze laatste zaak bestaat dit jaar alweer vijf jaar. Reden om even terug te blikken en vooruit te lopen op de nieuwste ontwikkelingen. Roger Weijerman begon in 2017 met alleen bedtextiel. De zaak was meteen een succes en werd vanaf de opening al direct bezocht door Nederlandse en Belgische klanten vanuit de gehele Costa del Sol.

Vanwege de toenemende vraag naar Nederlandse boxsprings, matrassen en toppers kroop kort daarop zakenpartner en beddesigner Kees Diks weer achter de tekentafel en vond hij in Sevilla een geschikte fabriek waar hij reeds vier jaar zijn eigen atelier heeft en zijn BORNELLI boxsprings ontwerpt en in eigen beheer produceert. De zaak werd uitgebreid en tot op de dag van vandaag is zijn gehele collectie exclusief en alleen verkrijgbaar bij Roger´s Linnerie.

Niet alleen particulieren wisten de afgelopen jaren de showroom van de heren te vinden, gaanderweg dienden zich de B&B´s en hotels aan en besloten vele klanten die een aankoop hadden gedaan voor hun 2e huis alhier een aankoop te doen voor hun eerste huis in Nederland en daarmee werd de eerste stap voor de export van ´Bornelli by Kees Diks´ naar Nederland gezet.

Begin dit jaar is het pand ernaast bijgetrokken om de logistieke snelheid te kunnen blijven garanderen en dit voorjaar opent aan dezelfde hoofdweg en op loopafstand van Roger´s Linnerie de bankstellenvariant.

Net zoals bij de Bornelli boxsprings mag men ook hier Nederlandse degelijkheid versus Mediterrane elegantie verwachten: chaise lounges en bankstellen volledig handgemaakt zoals ú dat wenst en in de meest prachtige luxe stofferingen.

Bent u al een beetje nieuwsgierig? Neem dan gerust contact op met Chris : (0034) 624 03 69 44