Bologna

 

Een modulaire bank bestaat uit meerdere losse elementen die los van elkaar of aan elkaar gezet kunnen worden. U kunt deze losse onderdelen met elkaar combineren op een manier die u zelf mooi vindt om zo de bank te creëren die perfect binnen de beschikbare ruimte past. De losse onderdelen zijn makkelijk aan elkaar te koppelen en los te koppelen, hierdoor kan ook af en toe de opstelling veranderd worden waneer u daar behoefte aan heeft.

De zittingen zijn gevuld met koudschuim van 35kg en voorzien van een laag TriaFill, hierdoor zit en ligt ons model Bolgna heerlijk zacht. De rug heeft een polyethervulling die eveneens voorzien is van een laag TriaFill. Deze combinatie zorgt dat de bank aangenaam zacht en heel comfortabel is.

Bij het samenstellen van uw modulaire bank heeft u de keuze uit meerdere losse elementen zoals een zitelement met of zonder armleuning, hoekelement en een poef. Deze modules kunnen in allerlei verschillende kleuren en stoffen geleverd worden. U kunt dus kiezen voor één kleur of voor een speelse uitstraling gaan en meerdere kleuren kiezen.

 

Uitvoering Breedte cm diepte cm
Module 100 100 105
Module 90 90 105
Module 80 80 105
Hoekmodule 105 105
Armleuning 25 105
Poef 60 105

 

Onze collectie