Roma

Strakke sofa met een frame vervaardigd van dennenhout uit Galicië, een houtsoort dat bekend staat om z´n hoge weerstand en lichtheid. Vering in het ondertsel word bereikt middels Nosag-vering en singelbanden met een hoge resistentie.

De zittingen zijn gevuld met koudschuim van 35kg en kunnen geleverd worden met of zonder Triafill. Triafill is een hoogwaardige microvezel die zorgt voor een extra zacht zitcomfort. Elk van de TRIAFILL-microvezels is geïmpregneerd met siliconen, waardoor ze in en uit elkaar kunnen schuiven, hierdoor kan lucht ertussen komen. Triafill staat garant voor een aanraking en sensatie zo zacht als traagschuim, maar met het voordeel dat het geen vaste blok is. Het geeft het gevoel van veren. Het wordt niet warm, en heeft een hoge transpiratiecapaciteit.

De rugleuningen zijn gevuld met een holvezel van de hoogste kwaliteit. Deze polyestervezel bestaat uit dunne holle, met siliconen gecoate en gekrulde strengen die dankzij de grotere ruimte ertussen een hoge thermische en transpiratiecapaciteit bereiken.

Dit model is verkrijbaar in de volgende standaard afmetingen. We kunnen de afmetingen echter geheel aan uw wensen aanpassen.

Model Breedte cm Diepte cm
Supreme 216 106
3-zits 196 106
2-zits 176 106
Fauteuil 106 106
Chaise Longue 296 106 / 178
Hoekbankstel 298 106 / 236

Verkrijgbaar in alle soorten en kleuren stof en leder.

 

Onze collectie